Altijd weten wat je gaat eten?
stoofpotje Su
-
3 steak
-
2 chipolata
-
2 sch gezouten spek (blokjes)
-
2 uien
-
1 bl tomatenpuree
-
1 brick tomatenpuree Heinz
-
1 p kastanjes voorverpakt gaar
-
1 glas witte wijn
-
2 soepl zilveruitjes (opgelegd)
-
2 soepl xeresazijn (of witte wijnazijn)
-
geut grenadine (of lepel bessengelei)
-
tijm-laurier-salie-rozemarijn- lava's-kruidnagel
-
1 gl rundsbouillon
Bereidingswijze
- -vlees in blokjes snijden, aanstoven
- -ook ui + spekblokjes
- -vervolgens tomaten puree + azijn , wijn, grenadine, kastanjes en zilveruitjes
- 35 min sudderen, af en toe rustig omroeren, ev nog water toevoegen
- -doe nu de chipolata in stukjes, halveer de kerstomaatjes, voeg in kookpot, laat nog 8min sudderen
- -ev wat binden met maizena
- lekker met aardapp - puree - kroketten - rijst - brood
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?