Ingrediënten voor 4 personen
- 1 runderbouillontablet
- 4 varkensfiletlapjes
- 1 zakje kruidenmix varkensfilet (verstegen)
- 2 el vloeibare solo
- 1 bakje kleine champignons, gehalveerd
- 1 kg krielaadappeltjes
- 3 takjes tijm
- 1 bakje cherry tomaten, gehalveerd
Bereidingswijze
- - maak 400 ml runderbouillon van 1 tablet, snij het vlees in blokjes van 2 cm en kruid met peper en de vleeskruiden
- - verhit de margarine in een braadpan en bak het vlees in 4 minuten bruin, schep het vlees op een bord, bak in dezelfde pan de champignons samen met de krielaardappeltjes 5 minuten
- - voeg de tijm en de bouillon toe en stoof alles met de deksel op de pan in ca 15 minuten gaar, voeg de laatste 5 minuten het vlees en de tomaten toe
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?