Stoofpotje met hamlap, champignons en krieltjes

Dit stoofpotje met hamlap en champignons maak je makkelijk in een halfuur klaar. Alles snijden, bakken en dan… gewoon de wok het werk laten doen.

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Bestrooi het vlees met peper uit de molen. Verhit de Solo en bak de vleesblokjes mooi bruin.
  2. Voeg de krieltjes toe en bak ze een paar minuten mee.
  3. Voeg 200 ml water toe met de champignons en wat tijm en de 1/2 groentebouillonblok .Stoof het geheel in 10-15 minuten gaar. Warm de laatste paar minuten de tomaatjes mee.
  4. Maak ondertussen de snijbonen schoon, was ze en snij ze schuin in stukjes. Kook ze beetgaar in 8-12 minuten , Giet ze af en roer ze door de stoofpot. Smakelijk.

Tip

Geen snijboontjes gevonden voor dit stoofpotje met hamlap? Smaakt ook heerlijk met sperzieboontjes!

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 01 november 2018 om 20u36

Super makkelijk en heel smakelijk.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?