Stoofpot van hondshaai met groene groenten

2 (2)
60 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de hondshaai in stukjes van 3 cm. Schil de ui en snipper fijn. Schil de gember en rasp fijn. Schil het teentje knoflook en rasp fijn. Verwijder de zaadjes uit de chilipeper en snipper fijn.
  2. Smelt een eetlepel Solo in een pot en voeg de ui, gember, knoflook, chili en kurkuma toe. Snijd de steeltjes van de koriander en voeg ze toe aan het stoofpotje. Bewaar de blaadjes voor de afwerking.
  3. Was de groenten zorgvuldig en snijd de venkel in plakjes. Doe de hondshaai, de groenten en de kokosmelk bij het stoofpotje, breng aan de kook en zet het vuur dan zachter. Snijd de onderste centimeter van de asperges en voeg ze toe aan het stoofpotje. Laat zacht inkoken tot een smeuïge curry en werk af met de korianderblaadjes.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Tony1956 op 07 mei 2015 om 11u24

Ziet er lekker uit ga dit eens proberen bedankt gr

Hoeveel sterren geef jij dit recept?