Recept 45**** (4 stemmen)

Stoofpot met linzen

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
50 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de uien en snij ze fi jn. Schil de wortelen en snij ze in heel kleine blokjes.
  2. Verwarm de Solo Vloeibaar in een stoofpan. Fruit daarin de uien en de wortelen al roerend gedurende 2 minuten. Doe er dan de linzen bij. Kruid dit met zout en peper. Giet de linzen rijkelijk onder met water. Voeg de kruidnagel erbij en breng aan de kook.
  3. Snij ondertussen de Morteau-worsten in dikke schijven. Wanneer het water kookt, voeg je er de schijven worst aan toe.
  4. Verminder het vuur tot op zijn laagste punt en laat alles 30 minuten sudderen. Dien het stoofpotje onmiddellijk op.

Andere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door njo01 op 10 december 2013 om 13u34

Franse rookworst dus... ok voor onze volgende winteravond! Ik hou wel van recepten met linzen.

Gepost door ravaheck op 28 september 2015 om 16u01

morteauworst is heel lekker maar waar kan je ze hier kopen?

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie