Stoemp van ratatouille méditerranée

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de aardappelen in kleine blokjes en kook ze in water met de Knorr Finesse Bouillon Mediterraan.
  2. Snijd de groenten in blokjes.
  3. Laat de Solo smelten in een hoge pan. Bak hierin de groenten 2 à 3 minuten op een zacht vuur en kruid met peper en zout.
  4. Doe de gepelde tomaten erbij.
  5. Plet de gekookte aardappelen en voeg een beetje olijfolie toe. Gebruik de stoempmixer.
  6. Doe de puree bij de groenten en meng alles met een lepel.
  7. Dresseer de stoemp op de borden en werk af met wat olijfolie, koriander en room.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?