Recept 45**** (4 stemmen)

Stoemp van pompoen met broccoli en gefrituurde rode uien

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
30 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de pompoen en de aardappelen en snij ze in blokjes van 1 cm.
  2. Doe de stukjes in een pan en voeg 0.5l water, Solo en het bouillonblokje toe.
  3. Breng alles aan de kook en laat goed doorkoken.
  4. Giet af en plet de groenten tot er een mooie stoemp ontstaat die niet te droog is.
  5. Breng op smaak met zout en peper.
  6. Kook de broccoliroosjes 2 minuten in gezouten water. Giet af en spoel ze onder ijswater (zodat ze hun mooie groene kleur behouden).
  7. Warm ze vlak voor het opdienen op in een beetje vloeibare Solo .
  8. Snij de rode uien in dunne reepjes en frituur ze op 180 °C in de hete olie.
  9. Laat goed uitlekken op een stuk keukenpapier. Doe de stoemp in een kom en meng er de opgewarmde broccoliroosjes onder.
  10. er de gefrituurde rode uien bovenop.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie