Stoemp met vis

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - Schil de wortelen en snij ze in blokjes
  2. - schil de uien snij ze in blokjes
  3. -schil de aardappels snij ze in blokken
  4. - snij de prei in dikke stukken
  5. - doe de wortels en ui in een pan, zet onder water en laat gaar/halfdroog koken
  6. - doe de aardappelen en stukken prei in een grotere ketel(gaat alles samen in achteraf) zet onder water en laar gaar/halfdroog koken
  7. giet alles af en doe wortels en ui bij aardappelen en prei
  8. neem een stamper en plet alles te samen ( in grote stukken - geen puree) - kruiden met zout en peper
  9. bak eender welke vis gaar (fishsticks voor de kids bvb)
  10. gebraden gekochte vis (bvb kibbeling) is ook superlekker erbij
  11. schep groentestoemp op , leg een stuk vis erbij, serveer eventueel met citroensausje of vissaus uit pakje

Tip

je kan dit een dag eerder al klaar maken en de porties opwarmen in de microgolfoven bvb als je terugkomt van de winterse markt en daar gebakken vis kocht - smakelijkkkkkkkkkk

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?