Altijd weten wat je gaat eten?
st.jacobsvruchten op een hartige sabayonspiegel met gepocheerde brocoli
Bereidingswijze
- breek de eieren en neem enkel het eigeel en zet op de laagste stand van een
- electrische kookplaat of in bain marie in een steelpan met dikke bodem en doe
- het eigeel daarin, voeg beetje bij beetje de witte wijn toe en klop met garde
- zet van het vuur en voeg peper en zout toe.
- kook vooraf de brocoliroosjes gaar in licht gezouten water en hou warm.
- bak de st.jacobsvruchten in een weinig vetstof in een pan met antikleeflaag,
- zout en peper lichtjes.
- neem plat bord en giet een spiegel van warme saus, plaats in het middel de 2
- st.jacobsvruchten, leg een kring van brocoliroosjes in het bord en dien direkt op.
- smakelijk ide ginette
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door ginette.ide op 11 juni 2011 om 18u38
6x1 witte droge wijn wil zeggen 6x1 eierschaal droge witte wijn, indien te dik voeg misschien wat visbouillon toe ide ginette
Hoeveel sterren geef jij dit recept?