St.Jacobsschelpen op een bedje van prei-champignons met witloofsaus

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Prei in rondjes snijden en aanstoven in solo, visfond toevoegen en ongeveer 8 min koken.
  2. Door een zeef gieten en vocht bewaren, prei mengen met de zalmsnippers en 1 lepel room.
  3. Champignons in schijfjes stoven, fijngesnipperd witloof stoven.
  4. Kookvocht van de prei inkoken met de rest van de room, mosterd toevoegen + gestoofd witloof.
  5. kruiden met peper en zout. Solo vloeibaar verhitten en de st.Jacobsvruchten aan twee zijden vlug bruinbakken. Prei, champignons in het midden van verwarmde borden leggen, de vis erop leggen, dresseer de witloofsaus er rond.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door Monique_14 op 03 november 2011 om 21u12

Dit recept kan ook met gambas, voeg dan een snuifje currypoeder toe aan de saus, feestelijk lekker!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?