Recept 05 (0 stemmen)

Stifado

Dit is een recept van

tijd
0 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Doe 3 eetlepels gyroskruiden over het vlees en schep ze om en om.
  2. Laat ze 1/2 uur op een koele plaats.
  3. Snij de uien en knoflookteentjes in kleine blokjes.
  4. Verhit in een braadpan een paar lepels olijfolie en schroei het vlees rondom dicht.
  5. Voeg op een laag vuur de uien en knoflook toe en bak ze al roerend 4 minuten.
  6. Voeg de tomatenblokjes, kruidnagels, laurierblaadjes, olijven, zout en peper toe en laat het geheel 2 uren stoven met het deksel op de pan.
  7. Roer af en toe wel eens het geheel om.
  8. Lekker met aardappelen, puree of rijst.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?