steven's appeltaart

Ingrediënten voor 4 personen

  • solo
    gr 200 solo
  • stuks 4 eieren
  • gr 200 rietsuiker
  • gr 200 volkorenbloem
  • gr 50 hazelnoten
  • gr 1 kaneel
  • stuk 2 appel

Bereidingswijze

  1. boter zacht roeren tot créme
  2. stap voor stap eieren en rietsuiker onder mengen
  3. hazelnoten even grillen in de oven en het vel verwijderen door de hazelnoten op een grove zeef te laten rollen. hazelnoten in stukjes hakken
  4. bloem mengen met hazelnoten en door het beslag spatelen
  5. lage bakvorm ( voor vlaaien ) insmeren met boter en bloemen.
  6. 1/2 van het beslag in de bakvorm smeren.
  7. appelschijfjes over het beslag verdelen.
  8. afdekken met de rest van het beslag
  9. afbakken in een oven van 180 °
  10. ongeveer 40 minuten
  11. als de taart gebakken is insmeren met gesmolten solo en over strooien met rietsuiker vermengd met kaneel

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?