Recept 15* (1 stem)

STEAK TAGLIATA

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Meng de balsamico, zout, peper en olijfolie. Zet 2 el van deze vinaigrette opzij.
  2. Marineer het vlees 5 min. in de rest van deze vinaigrette.
  3. Haal het vlees uit de marinade en dep het droog. Verwarm de grillpan. Laat het vlees 2 minuten aan weerszijde grillen.
  4. Giet de overblijvende vinaigrette in een slakom. Voeg er de ui, ruccola, waterkers, platte peterselie en bieslook toe. Vermeng met de vinaigrette.
  5. Snij het vlees in schijfjes. Verdeel het over de sla. Bestrooi met fleur de sel en garneer met muntblaadjes.
  6. Serveer met geroosterde aardappelen.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie