Steak met peperroomsaus

1 (1)
40 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Spoel de aardappelen grondig en snijd ze in dikke frieten van 2 cm op 7 cm. Kook ze bijna gaar in gezouten water en laat even afkoelen.
  2. Laat het vlees op kamertemperatuur komen. Kruid met peper en zout en bak in hete Solo, naargelang de gewenste bakwijze. Haal het vlees uit de pan. Dek af met aluminiumfolie en laat rusten.
  3. Doe de groene peperkorrels in de pan en voeg de rode wijn en fond toe. Laat kort inkoken. Doe de Solo Crèmefine Cuisine erbij en laat inkoken tot een gladde saus.
  4. Maak het witloof schoon en snijd in stukjes. Werk af met dragonazijn, peper en zout en serveer met de blaadjes postelein.
  5. Frituur de voorgegaarde frieten op 180 °C. Bestrooi met fleur de sel en serveer bij de steak.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?