Altijd weten wat je gaat eten?
Steak met mozarella en zongedroogde tomaten
Bereidingswijze
- Warm de over voor op 180°
- schroei de steak in een gloeiend hete pan -- niet te lang, moet eigenlijk nog bleu zijn
- snij de mozarella in repen
- haal de steak uit de oven en maak elke cm een inkeping
- leg in elke inkeping een stukje mozarella en een stukje zongedroogde tomaat
- leg de gevulde steak +/-5min in de oven (of meer of minder, afhankelijk van welke cuisson jouw voorkeur geniet)
- haal uit de oven en versier met ruccola en grof zeezout
- lekker met een fris slaatje & gebakken aardappeltjes
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Mgke op 17 september 2012 om 21u18
Lekker !!!
Hoeveel sterren geef jij dit recept?