Steak met Gandaham en geitenkaas

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding:
  2. Haal de binnenkant uit de tomaten en snij de rest in kleine stukjes.
  3. Knip of scheur (voorzichtig) de ham in reepjes van ongeveer 2 cm breed.
  4. Snij de geitenkaas in schilfers.
  5. Snij elke steak in twee.
  6. Recept:
  7. Meng de tomatenblokjes met twee derden van de geitenkaas, de olijfolie en de kruiden.
  8. Bak de steaks langzaam.
  9. Leg de ham in een rolletje met enkele geitenkaasschilfers op de steaks.
  10. Serveer met de tomatenmengeling.
  11. (Oorspronkelijk recept: Flair)

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?