Recept 05 (0 stemmen)

Steak met Gandaham en geitenkaas

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Voorbereiding:
  2. Haal de binnenkant uit de tomaten en snij de rest in kleine stukjes.
  3. Knip of scheur (voorzichtig) de ham in reepjes van ongeveer 2 cm breed.
  4. Snij de geitenkaas in schilfers.
  5. Snij elke steak in twee.
  6. Recept:
  7. Meng de tomatenblokjes met twee derden van de geitenkaas, de olijfolie en de kruiden.
  8. Bak de steaks langzaam.
  9. Leg de ham in een rolletje met enkele geitenkaasschilfers op de steaks.
  10. Serveer met de tomatenmengeling.
  11. (Oorspronkelijk recept: Flair)

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie