Recept 55***** (1 stem)

Stamppot van spinazie, spekjes en geitenkaas

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

puree

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil en snijd de aardappelen in gelijke stukken. Kook ze gedurende ca. 20 min. in een laagje water met wat zout gaar. Kook de laatste 5 min. de (nog bevroren) spinazie met de aardappelen mee. Eventueel afgieten.
  2. Bak de plakjes spek in een droge koekenpan op een laag vuur zachtjes uit.
  3. Stamp de aardappelen met spinazie fijn. Voeg het Bouillonketeltje toe, laat al roerend smelten.
  4. Verkruimel de helft van de geitenkaas erboven en warm de stamppot goed door.
  5. Verdeel de stamppot over 4 grote borden, verdeel de uitgebakken spekplakjes en de rest van de verkruimelde geitenkaas erover.
Tip

Voeg eventueel naar smaak wat grove mosterd en fijngesneden peterselie toe aan de stamppot en geef er Knorr Jus voor Stamppot bij.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie