Stamppot van spinazie, spekjes en geitenkaas

Gepost door Knorr

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil en snijd de aardappelen in gelijke stukken. Kook ze gedurende ca. 20 min. in een laagje water met wat zout gaar. Kook de laatste 5 min. de (nog bevroren) spinazie met de aardappelen mee. Eventueel afgieten.
  2. Bak de plakjes spek in een droge koekenpan op een laag vuur zachtjes uit.
  3. Stamp de aardappelen met spinazie fijn. Voeg het Bouillonketeltje toe, laat al roerend smelten.
  4. Verkruimel de helft van de geitenkaas erboven en warm de stamppot goed door.
  5. Verdeel de stamppot over 4 grote borden, verdeel de uitgebakken spekplakjes en de rest van de verkruimelde geitenkaas erover.

Tip

Voeg eventueel naar smaak wat grove mosterd en fijngesneden peterselie toe aan de stamppot en geef er Knorr Jus voor Stamppot bij.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?