Recept 35*** (25 stemmen)

St. Jacobsvruchten met witloof

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Verrassend feestelijke voorgerechten

tijd
30 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook het witloof 3 minuten in een bodempje water. Laat goed uitlekken. Smelt de Solo en laat er het witloof nog 5 minuten afgedekt in garen. Strooi er de suiker over en laat licht karameliseren. Grill de st jacobsvruchten. Schik het witloof op de borden en verdeel er de st jacobsvruchten over. Giet de balsamicoazijn in de pan van het witloof, roer de bakresten los en druppel over de borden. Werk deze af met grof zout en plukjes kervel.

Andere Solo-leden over dit recept (14)

Gepost door NIEKIE1969 op 05 oktober 2014 om 07u42

In plaats van de suiker kan je ook honing gebruiken op het witloof is ook heel lekker

Gepost door Solo op 06 oktober 2014 om 12u02

Mmm, heerlijke tip, dankje Niekie!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie