Altijd weten wat je gaat eten?
spruitjes in witte wijn met worst
Bereidingswijze
- kuis de spruitjes en was ze
- kuis de wortelen en snijd ze in blokjes van ongeveer 1cm,
- kuis en snijd de ajuin in reepjes
- verwarm de boter in een stoofpot en stoof de ui glazig
- doe er de wortelen en spruitjes in en stoof lichtjes aan
- laat 10 min stofen terwijl ge de worsten beetje aanbakt
- en blus de pot met witte wijn
- bak de worsten lichtjes aan in een pan met boter (niet voledig gaar bakken)
- doe de worsten uit de pan en snijd ze in stukjes van ongeveer 1 a 2 cm
- doe in dezelfde pan de spekblokjes en bak ze gaar
- doe alles in de stoofpot en laat rustig verder garen tot de spruitjes gaar of beetgaar zijn
- dien warm op
- do
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?