Recept 05 (0 stemmen)

springrolls


Bereidingswijze

  1. Mix of plet de avocado met citroen/limoensap, peper, zout en chilikruiden.
  2. Snij de paprika, komkommer, tomaat in fijne reepjes.
  3. Week een rijstvel gedurende 30 seconden in een kom water. Leg deze daarna op een natte handdoek.
  4. Smeer de avocadomousse op een stuk van het rijstvel. Best van het midden naar beneden en laat de zijkanten vrij.
  5. Leg de groenten naar keuze er op. Daarna volgt de feta.
  6. Rol onderaan één keer op, en druk zo goed mogelijk aan. Vouw de zijkanten naar binnen en rol verder op tot je een rolletje hebt. Oefening baart kunst.
  7. Verwarm alle ingrediënten voor de dip (= sojasaus, currypasta, pindakaas, siroop, kokos) in een klein pannetje op een laag vuur, tot je een gladde saus hebt. Proef, kruid desgewenst bij en voeg de rode peper en sesamzaadjes toe.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?