Recept 45**** (1 stem)

Spitskoolsalade met bramen, kip en warme dressing van bramen

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Winters lekker voor meer weerstand

tijd
15 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de spitskool in smalle reepjes. Pel en snijd de sjalotjes in smalle ringen. Pel en hak de knoflook fijn. Hak de kruiden grof. Snijd de kipfilet in reepjes.
  2. Verwarm 10 g Becel Light in een wok en roerbak de kipreepjes met de knoflook 5 minuten. Voeg naar smaak vers gemalen peper toe.
  3. Snijd het stokbrood in sneetjes. Verwarm in een steelpannetje 10 g Becel Light. Voeg 50 g bramen, vers gemalen peper naar smaak en de azijn toe, verwarm 1 minuut. Voeg aan de kool en uienringen, de kruiden en 100 g bramen toe. Goed husselen.
  4. Hussel de warme kip door de koolsalade. Verdeel de salade over 2 grote borden, leg het volkoren stokbrood erbij.

Ingrediëntenvoor 2 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie