Ingrediënten voor 4 personen
- 4 blaadjes spitskool (of witte kool)
- 2 koffielpls mayonaise
- 2 koffielpls bearnaisesaus
- 2 koffielpls citroengraspasta
- 1 scheutje whisky
- 2 stuks augurken (grote)
- Halfgedroogde tomaatjes + marinade
- Paprikapoeder
- 1/2 stuk groene paprika
Bereidingswijze
- Groene paprika in fijne reepjes snijden.
- De augurk fijnsnipperen.
- Halfgedroogde tomaten halveren.
- Voor de dressing, het citroengras, bearnaise, mayonaise en whisky goed mengen.
- De dressing op de koolbladeren verdelen.
- Paprikapoeder over strooien.
- De paprika, augurken en halfgedroogde tomaten mengen en over de dressing verdelen.
- Besprenkelen met de marinade van de halfgedroogde tomaatjes.
- Goed gekoeld serveren als aperitiefhapje of voorgerechtje.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?