Recept 25** (3 stemmen)

Spirelli met spinazie en gehakt

Dit is een recept van

tijd
20 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Laat de boter smelten in een braadpan. Snij de ajuin fijn en fruit hem in de braadpan. Daarna doe je het gehakt in de braadpan. Bak het gehakt goed aan. Kook ondertussen de spirelli al dente. Voeg de spinazie met room toe en zet op een zachter vuurtje. Als de spinazie ontdooid is, voeg je het tuinkruidenblokje en kerriepoeder toe en laat nog even op een zacht vuurtje staan tot het blokje is opgelost. Voeg daarna de room toe en laat inkoken. Ook heel lekker met champignons erbij.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?