Ingrediënten voor 8 personen
- 500 g spirelli
- 200 g spekreepjes (gerookt)
- 250 g kerstomaten
- 300 g spinazie, verse
- 150 g mozzarella (kleine bolletjes)
- olijfolie
- peper
- zout
Bereidingswijze
- Kook de spirelli zoals vermeld op de verpakking.
- Bak de spekblokjes krokant in een pan met wat olijfolie. Doe er de kerstomaten bij en laat enkele minuten meebakken. Spoel intussen de spinazie en doe ‘m bij de kerstomaten in de pan. Laat slinken. Laat de mozzarellabolletjes uitlekken.
- Giet de pasta af en meng ‘m met de groenten. Schep er ook de mozzarellabolletjes door. Breng op smaak met peper en zout. Serveer warm of lauw.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door heusdens op 03 juli 2014 om 21u38
heb er wat look en room bijgevoegd om een beetje saus te bekomen, twas heerlijk
Hoeveel sterren geef jij dit recept?