Ingrediënten voor 2 personen

  • 2 dl water
  • 1 dl droge witte wijn
  • 120 gr diepvriesspinazie
  • 100 gr risottorijst
  • 1 sjalot
  • 1 tl kreeftenbouillon (onopgelost)
  • 1 teentje look

Bereidingswijze

  1. Snipper de sjalot en look fijn.
  2. Bak de sjalot en look glazig.
  3. Voeg de rijst toe en bak alles nog 3 minuten.
  4. Voeg de wijn en het water toe. Los de kreeftenbouillon op.
  5. Laat 15 tot 20 minuten sudderen, tot het vocht zo goed als allemaal is opgenomen.
  6. Roer nu de spinazie door de rijst.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?