Spinazie-wortelcake

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - verwarm de oven voor op 175°C
  2. - klop met een mixer de eieren met de boter, voeg het zelfrijzend bakmeel to en mix door
  3. - roer de kaas erdoor en voeg peper en zout naar smaak toe
  4. - verdeel het beslag in 2 gelijke helften
  5. - schil en rasp de winterpeen, meng dit met de ene helft van het beslag
  6. - druk het vocht uit de spinazie en meng dit met de andere helft van het beslag
  7. - schep het wortelmengsel in de bakvormen schep het spinaziemengsel erop
  8. - bak de cake 1 uur in de oven en laat daarna even afkoelen
  9. - haal de cake uit de vorm, snijd in plakken en serveer direct
  10. Met een stukje kipfilet of vis heb je een complete maaltijd.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?