Ingrediënten voor 4 personen
- 450 gram diepvriesspinazie (fijngehakt)
- 45 gram boter
- 1 beschuit
- zout
- citroensap
- 750 gram aardappelschijfjes (voorgekookt)
- 300 ml ragout (vlees, kip of vis)
- 100 gram ham of garnalen
- paneermeel
Bereidingswijze
- De spinazie met de boter op een getemperde warmtebron laten ontdooien.
- De spinazie vermengen met de fijngemaakte beschuit, zout en citroensap naar smaak.
- De aardappelen in plakjes snijden.
- De ragout met de kleingesneden ham of de garnalen vermengen.
- In een beboterde vuurvaste schaal laag om laag de spinazie, aardappelplakjes en ragout doen.
- De bovenkant gladstrijken, bedekken met een dun laagje paneermeel en kleine stukjes boter.
- De schotel in een zeer hete oven (240oC) plaatsen met overwegend bovenwarmte.
- Een bruin korstje erop laten komen of de afgekoelde schotel opwarmen (±200oC en ±40 min.)
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?