Recept 45**** (1 stem)

Spinazie-gehaktschotel met mozzarella.Heerlijke schotel voor door de week

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

OHHH OVERHEERLIJKE OVENSCHOTELS

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bereiding 20 minuten oventijd 25.
  2. Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Ontdooi de bladspinazie in de magnetron (ca. 6 min. op 750W) of in een pan (ca. 14 min. op een zacht vuurtje). Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de ui met de knoflook. Voeg het gehakt toe en bak rul. Bak 2/3 van de tomaatjes 2 min. mee. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep het gehakt in de ovenschaal. Laat de spinazie goed uitlekken en verdeel over het gehakt. Dek af met de aardappelschijfjes. Leg er de mozzarella met de resterende tomaatjes op. Bestrooi met de oregano. Bak de spinazieschotel in de voorverwarmde oven in 25 min. goudbruin en gaar.
  3. Bron Vrouw .nl Eigen foto

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 03 november 2014 om 19u26

Lekkere eenvoudige schotel en zó klaar.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie