Spiesje van Noorse Atlantische zalm met courgette, pepers en aubergine

Spiesjes (of brochettejes) zijn altijd lekker als of voor- of hoodgerecht. Meestal gebruiken we er varkens- of lamsvlees voor. Of kabeljauw of kip. Met dit receptje maak je nu ook je eigen zalmspiesjes...

0 (0)
0 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bereiding:Steek telkens een stukje aubergine, courgette, rode en gele peper op een spies, afgewisseld met 3 stukjes zalm per spies.
  2. Kruid met peper en zout.
  3. Overgiet met olijfolie (Bertolli) en bak in een grilleerpan.
  4. Bereid ondertussen de vinaigrette: meng de olijfolie met het citroensap, de balsamicoazijn, sojasaus en tabasco.
  5. Presenteer een spiesje op een klein bordje en overgiet met wat vinaigrette.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?