spiering met appel uiensaus

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 spieringen of basse-cote
  • 75 gr boter
  • 3 uienen grof gesneden
  • 1 flesje donker bier
  • 250 ml vleesbouillon
  • 2 appels
  • 2 el bruine suiker
  • maizena of expressmaizena

Bereidingswijze

  1. Bestrooi het vlees met z&p , verhit de helft van de boter en bak de spieringen rondom goudbruin. Voeg de uien toe en bak ze 3 minuten mee. Giet het bier en de bouillon erbij en laat 25 minuten stoven met deksel. Boor de klokhuizen uit de appels en snijd ze in plakken . Meng de suiker en nootmuskaat en bestrooi de appelplakken ermee , verhit de rest van de boter en bak lichtbruin. Schep het vlees uit de pan , bind het stoofvocht. Serveer het vlees met saus erop ,appelschijven ernaast en een lekkere andijviestoemp

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?