Recept 35*** (2 stemmen)

Spicy chocolademousse

Dit is een recept van

tijd
22 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Breek de chocolade in stukjes. Laat de chocolade met de honing of agavesiroop au bain-marie smelten.
  2. Hak de gekonfijte gember fijn. Houd een paar roze-peperbolletjes apart voor de garnering en kneus de rest. Spatel de gekneusde peperbolletjes en de gember door de gesmolten chocolade.
  3. Klop de Solo Crèmefine Patisserie op en spatel er de chocolade onder. Schep de chocolademousse in glaasjes en laat een nachtje opstijven in de koelkast. Garneer net voor het serveren met een paar roze-peperbolletjes.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie