Ingrediënten voor 4 personen
- 115 gram gekookte spinazie , uitgelekt
- 250 gram rundersgehakt
- 1 kleine ui geraspt of fijngekakt
- 25 gram vers wit broodkruim
- 1 theelepel gewone mosterd
- 1 theelepel gedroogde provencaalse kruiden
- 1 theelepel wurcestershiresaus
Bereidingswijze
- druk met een houten lepel of pureestamper al het overtollige water weg uit de spinazie en hak ze fijn
- doe de spinazie in een kom en roer er de rest van de ingredienten door
- maak er 8 hamburgers van en leg ze op een rooster in een braadslee
- zet de bradslee 10-15 onder een matig hete grill en rooster de hamburgers tot ze gaar zijn en keer ze af en toe om
- serveer ze tussen warme broodjes en leg er desgewenst wat groenten op kan natuurlijk ook met geraspte kaas
Tip
2-3 voor volwassenen = + 12 jaar 1-2 voor kinderen = - 12 jaar
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?