spetsefai (pikante worstjes)

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. snij de braadworsten in 6stukken
  2. snij de ui in halve ringen
  3. snij de paprika inlange repen
  4. ontdoe de spaanse peper van zaad en snij fijn
  5. hak de look fijn
  6. ontvel de tomaten en snij ze fijn
  7. verhit de olie en bak er de worst in,neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier
  8. bak de ui en paprika en spaanse peper.
  9. voeg er dan de look en tomaat aan toe en bak mee op een hoog vuur.
  10. voeg er de tomaatpuree aan toe, de specerijen de wijn en de worstjes.
  11. Leg het deksel op de pan en stoof op een laag vuur gedurende 30min.
  12. Verwijder laurierblad en breng op smaak me peper,zout en suiker.
  13. Heet opdienen met gekookte aardappelen of puree.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?