Recept 55***** (1 stem)

Spercieboonsalade

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bevat Energie 255 kcal- Eiwit 6 g- Vet 22 g- Koolhydraten 9 g (per eenpersoonsportie)
  2. Ingrediënten voor 4 personen:500 g sperziebonen1 rode ui, in dunne halve ringen2 el rodewijnazijn6 el olijfolie extra vierge100 g feta, grof verkruimeld2 el basilicum, in stukjes gescheurdVoorbereidenKook in een pan de sperziebonen in ruim water met zout in ca.10 min. beetgaar. Giet de bonen in een vergiet af en laat ze 5 min. afkoelen.Meng intussen in een ruime schaal de azijn met de ui en marineer de ui 5 minuten. Klop de olie en naar smaak zout en peper door de azijn.Schep de bonen, feta en het basilicum door de azijn. Dek de schaaf af en laat de smaken in de koelkast minimaal 2 uur intrekken.BereidenNeem de salade ca. 20 min. voor gebruik uit de koelkast. Lekker bij gegrilde kip of varkensvlees

Ingrediëntenvoor 2 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?