Recept 05 (0 stemmen)

spekworstjes met puree

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen. Kook ze gaar en pureer ze met wat boter en een scheutje melk. Kruid ze met verse peper en zout en nootmuskaat.
  2. Omwikkel de worsten met het spek (prik eventueel vast met een houten tandenstoker ) en bak rondom goudbruin in wat boter op een matig vuur. Neem ze uit de pan en hou warm.
  3. Stoof in dezelfde pan de uien op laag vuur. Strooi er 1 koffielepel suiker over en laat wat karamelliseren. Blus met de wijn en bouillon en laat even inkoken. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Serveer de spekworstjes met de uien en de puree.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie