Spek met mosterdlaagje

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. • Schik de schijven Breydelham op de grill en gril ze aan beide kanten mooi sappig.
  2. • Meng het broodkruim samen met de peterselie, de look, de olijfolie en de PH Honing-mosterdkruiden
  3. • Smeer de bovenkant van de gegrilde ham in met mosterd.
  4. • Bedek dit met de raclettekaas en het broodkruim.
  5. • Laat dit nog een tweetal minuten op de grill liggen.
  6. • Serveer het geheel met een aardappel met zure room.
  7. • Meng de zure room onder de fijngesneden look en de bieslook.
  8. • Kook de aardappel vervolgens gaar in de schil in gezouten water.
  9. • Snijd hem daarna in tweeën en serveer hem samen met de zure room.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?