Recept 55***** (1 stem)

Spek met mosterdlaagje

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. • Schik de schijven Breydelham op de grill en gril ze aan beide kanten mooi sappig.
  2. • Meng het broodkruim samen met de peterselie, de look, de olijfolie en de PH Honing-mosterdkruiden
  3. • Smeer de bovenkant van de gegrilde ham in met mosterd.
  4. • Bedek dit met de raclettekaas en het broodkruim.
  5. • Laat dit nog een tweetal minuten op de grill liggen.
  6. • Serveer het geheel met een aardappel met zure room.
  7. • Meng de zure room onder de fijngesneden look en de bieslook.
  8. • Kook de aardappel vervolgens gaar in de schil in gezouten water.
  9. • Snijd hem daarna in tweeën en serveer hem samen met de zure room.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie