Ingrediënten voor 9 personen
Bereidingswijze
- zeef de bloem samen met het bakpoeder of maagzout
- kneed de bakboter,de twee soorten suiker de speculaas kruiden en het zout zacht
- meng een voor een de eieren door de massa
- kruimel de bloem met het maagzout of bakpoeder onder de massa en kneed het kort
- pak het deeg in en laat het rusten in de koelkast zo een 5 à 7 minuten
- -prent de speculaas bestuif de speculaasvorm licht met bloem
- -rol een pil die even lang is als de speculaasvorm
- -duw de pil in de vorm
- -snij overtollig deeg weg met een snijdraad
- -ontvorm de speculaas
- leg de speculaas op een bakplaat met bakpapier
- bak de speculaas in de oven op 180 graden
- gedurende 15 minuten
Tip
verwarm de oven op voorhand
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?