Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. . Splits de eieren en klop de eiwitten stijf.
  2. . Meng de eierdooiers met de bloemsuiker en de Baileys.
  3. . Voeg de mascarpone toe en mix tot een glad geheel.
  4. . Spatel de opgeklopte eiwitten voorzichtig door het mengsel.
  5. . Giet de koffie in een soepbord en dop de speculaasjes er heel even in. (niet laten weken, anders worden ze veel te zacht.
  6. . Bedek de bodem van een schaal met een laag koekjes en schep daarop een laagje crème.
  7. . Leg opnieuw een laag koekjes, gevolgd door een laag crème tot de schotel gevuld is. Eindig met een laag crème.
  8. . Zet minstens 4 uur in de koelkast.
  9. . Verkruimel de resterende speculaasjes en bestrooi er de tiramisu volledig mee.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?