Speculaasmuffins

Ingrediënten voor 20 personen

Bereidingswijze

  1. - verkruimel de speculaas
  2. - laat boter smelten in een steelpan
  3. - meng de bloem met het bakpoeder, de verkruimelde speculaas en de kandijsuiker in een grote kom, maak een kuiltje in het midden
  4. - klop in een andere kom het ei los met een vork en roer er de melk onder
  5. - giet het mengsel in het kuiltje en meng onder de bloem
  6. - roer ook de gesmolten boter snel door het deeg
  7. - giet het deeg in muffinbakvormpjes en schuif gedurende ca 20 minuten n een op 200°C voorverwarmde oven
  8. Goed voor ca 20 muffins.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?