Ingrediënten voor 20 personen
- 225 gr zelfrijzende bloem
- 50 gr speculaas
- 1 zakje bakpoeder
- 60 gr kandijsuiker
- 1 ei
- 2 dl melk
- 75 gr boter
Bereidingswijze
- - verkruimel de speculaas
- - laat boter smelten in een steelpan
- - meng de bloem met het bakpoeder, de verkruimelde speculaas en de kandijsuiker in een grote kom, maak een kuiltje in het midden
- - klop in een andere kom het ei los met een vork en roer er de melk onder
- - giet het mengsel in het kuiltje en meng onder de bloem
- - roer ook de gesmolten boter snel door het deeg
- - giet het deeg in muffinbakvormpjes en schuif gedurende ca 20 minuten n een op 200°C voorverwarmde oven
- Goed voor ca 20 muffins.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?