Recept 45**** (12 stemmen)

Speculaasmousse

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Dessert

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maal de koekjes fijn (blender, vijzel,...) en hou 3 koffielepels poeder apart.
  2. Klop de eierdooiers samen met de suiker op voor een 2 tal minuten. Meng dan de mascarpone er onder samen met de rest van de speculaaspoeder. Klop de eiwitten stijf en meng voorzichtig onder het speculaasmengsel. Doe in potjes (al dan niet in laagjes) en versier met wat apartgehouden speculaaspoeder.
  3. Plaats een uurtje in de frigo.
  4. Tip: vervang de mascarpone door ricotta. Even lekker, minder vet!

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door cboone op 20 februari 2017 om 12u40

Iemand al met ricotta geprobeerd? Lekker of wat zurig?

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?