Speciale hotdogs

14 (14)
15 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

  • Solo
    1 eetlepel Solo
  • 8 Frankfurter worstjes
  • 8 sneetjes bacon
  • 4 hotdog broodjes
  • gemengde geraspte rauwkost
  • mosterd
  • 1 ui

Bereidingswijze

  1. Rol de worstjes op in de sneetjes bacon.
  2. Laat de Solo warmen in een pan en bak de worstjes onder voortdurend draaien tot het spek krokant is.
  3. Pel de ui en snijd hem in zeer fijne plakjes. Snijd de broodjes open.
  4. Smeer ze in met een beetje mosterd en schik er de ui op. Schik daarop de rauwkost.
  5. Leg op ieder een worstje en dien op.

Tip

Leg de worstjes op de barbecue en draai ze voortdurend tot het spek krokant is.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door Solo op 02 april 2013 om 11u55

Leuk om te horen dat het gesmaakt heeft troubs!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?