Spareribs met karamel van cacao

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. 1: Meng de kruiden in een vijzel en maal tot een glad poeder.
  2. 2: Verdeel dit mengsel over de beide kanten van het vlees en dek af.
  3. 3: Laat de ribbetjes 3 uur op een koele plaats rusten.
  4. 4: Verwarm de oven voor op 160 graden.
  5. 5: Plaats de ribbetjes in een schaal met deksel in de oven en laat ze anderhalf uur garen.
  6. 6: Meng ondertussen de tomatenpuree met de honing en de knoflook tot een sausje.
  7. 7:Smeer de ribbetjes met dit sausje in en bak ze nog 4min aan iedere kant onder de grill.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?