Spareribs in de slowcooker

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Wrijf de ribben droog met keukenpapier. Doe alle droge kruiden in een kom en meng onder elkaar. Wrijf deze royaal over de ribben en laat even staan.
  2. Leg de ribben in de slowcooker en besmeer de bovenkant in met barbecuesaus. Laat ze 6 à 8 uren op lage stand koken, naargelang hoe je wilt dat ze van het bot vallen.
  3. Verwijder voorzichtig de spareribs en leg ze op een met folie beklede bakplaat. Doe er nog wat barbecuesaus over. Rooster 3 à 5 minuten onder een grill totdat de barbecuesaus begint te borrelen en karameliseren.
  4. Calorieën: 208 kcal | Eiwit: 21 g | Vetten: 13 g | Verzadigd vet: 2 g | Cholesterol: 81 mg | Natrium: 69 mg | Kalium: 351 mg | Vitamine A: 10 IU | Calcium: 24 mg | IJzer: 0,9 mg

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Dijigo op 09 april 2021 om 12u38

Ik heb geen slouw cooker hoe doe ik dit dan

Hoeveel sterren geef jij dit recept?