Ingrediënten voor 4 personen
- 1 komkommer
- 1 citroen
- 1 bussel peterselie
- 3 teentjes knoflook
- 5 appelsienen
- 1 eetlepel ketchup
- 750 g kippengehakt
- 250 cl kippenbouillon
Bereidingswijze
- schil de komkommer. Snij in plakjes. Voeg er de citroen en peper en peterselie bij. Doe dit in een schaaltje
- Maak balletjes kippengehakt, peterselie (versnipperd, geplette knofloof en ketchup
- Pers de appelsienen en kook het sap van de appelsienen met kippenbouillon, peterselie
- kook de liguine pasta al dente (+/- 8 min)
- Voeg de balletjes bij de appelsiensaus. Laat koken tot balletjes gaar zijn
- Voeg de saus met balletjes bij de afgegoten pasta en laat 2 min op lichte temperatuur staan.
- Eet de pasta met kippengehakt balletjes samen met de komkommer
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?