Recept 05 (0 stemmen)

Spaghetti Quattro Formaggi met kerstomaatjes en salade met pijnboompitjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spaghetti af en laat goed uitlekken. Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan op een matig vuur goudbruin. Laat ze op een bord afkoelen. Was en droog de sla. Maak de tomaatjes schoon.
  2. Verhit de Bertolli Vloeibaar in een koekenpan en bak de kerstomaatjes 3 min. op een hoog vuur. Verwarm de Formaggisaus in de pan waarin de spaghetti is gekookt. Schep de spaghetti en de kerstomaatjes erdoor. Snijd de basilicum in reepjes.
  3. Meng de olijfolie met de balsamicoazijn en schep met de helft van de basilicum door de sla. Strooi de pijnboompitjes erover. Verdeel de spaghetti over 2 warme diepe borden. Bestrooi
  4. met de rest van de basilicum en geef de salade erbij.
Tip

Lekker anders: Vervang de spaghetti door ravioli of tortellini.

Ingrediëntenvoor 2 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie