Recept 05 (0 stemmen)

Spaghetti met Witloof

Dit is een recept van

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Het gehakt zachtjes bakken in wat olijfolie en geregeld fijnstampen met vork of puree-stamper tot je kruimels krijgt. (niet te hard laten doorbakken).
  2. Stoof de blokjes witloof in een pannetje met wat olijfolie.
  3. Voeg de wortelen samen met de kokosmelk en het bouillonblokje toe aan het witloof.
  4. Voeg de gehaktkruimels toe aan de saus en laat het geheel sudderen zodat de smaken kunnen vermengen en de wortelreepjes zacht kunnen worden.
  5. De gember en de kervel(voor de afwerking) mee laten sudderen.
  6. Regelmatig omroeren.
  7. Je kan naar smaak nog wat look, sambal of currie toevoegen.
  8. Serveren met de pasta.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?