Ingrediënten voor 4 personen
- 500 gr volkorenspaghetti(cappellini)
- 4 a 5 stronkjes witloof in stukjes gesneden
- 8 st wortelen in julienne gesneden
- 500 gr gemengd gehakt
- 10 cl kokosmelk en 1 eetl gehakte kervel
- 1 cm gember fijn gemaakt en 1 bouillonblokje
Bereidingswijze
- Het gehakt zachtjes bakken in wat olijfolie en geregeld fijnstampen met vork of puree-stamper tot je kruimels krijgt. (niet te hard laten doorbakken).
- Stoof de blokjes witloof in een pannetje met wat olijfolie.
- Voeg de wortelen samen met de kokosmelk en het bouillonblokje toe aan het witloof.
- Voeg de gehaktkruimels toe aan de saus en laat het geheel sudderen zodat de smaken kunnen vermengen en de wortelreepjes zacht kunnen worden.
- De gember en de kervel(voor de afwerking) mee laten sudderen.
- Regelmatig omroeren.
- Je kan naar smaak nog wat look, sambal of currie toevoegen.
- Serveren met de pasta.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?