Ingrediënten voor 4 personen
- 350 g spaghetti
- zout
-
- 1 el eetlepmarjolein
- 400 g visfilets
- 2 rode paprika's
- 1 ui
- peper
Bereidingswijze
- Halveer de paprika's, haal er de zaadlijsten en zaadjes uit en snij ze in fijne reepjes.
- Snij de ui in dunne ringen.
- Bak de ui kort in de Solo samen met de paprika's.
- Kruid de groenten met de marjolein, peper en zout.
- Zet het deksel op de pan en laat 10 minuten sudderen en roer af en toe.
- Kook de pasta al dente in ruim, kokend en gezouten water.
- Giet af maar houd 2 eetlepels van het kookwater apart.
- Voeg de visfilets bij de groenten en laat nog 5 minuten garen.
- Voeg 2 eetlepels pastakookwater bij de saus en voeg dan de pasta bij de groenten.
- Goed mengen en meteen opdienen.
Tip
Dien dit gerecht op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?