Spaghetti met visfilet en paprika

1 (1)
25 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Halveer de paprika’s, haal er de zaadlijsten en zaadjes uit en snijd ze in fijne reepjes. Snijd de ui in dunne ringen.
  2. Bak de ui kort in de Bertolli Extra Vergine olijfolie samen met de paprika’s. Kruid de groenten met de marjolein, peper en zout. Zet het deksel op de pan en laat 10 minuten sudderen. Roer af en toe.
  3. Kook de pasta al dente in ruim, kokend en gezouten water. Giet af maar houd 2 eetlepels van het kookwater apart. Voeg de visfilets bij de groenten en kook nog 5 minuten. Voeg 2 eetlepels pastakookwater bij de saus en voeg dan de pasta bij de groenten. Meng goed en dien meteen op.

Tip

Dien dit gerecht op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?