Recept 05 (0 stemmen)

Spaghetti met spinazie, geitenkaas, knapperige serranoham

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat uitlekken.
  2. Snipper de ui en fruit het in de olijfolie, het teentje knoflook fijnsnijden en ook even meefruiten.
  3. Snijd de ham in grove stukken en bak ze zonder vet in een anti-aanbakpan knapperig, leg ze op keukenpapier.
  4. Rooster ondertussen ook de pijnboompitjes even in een koekenpannetje.
  5. Snijd de champignons in plakjes en bak ze ook een paar minuten met de ui mee.
  6. Voeg beetje bij beetje de (gewassen) spinazie toe en laat het op hoog vuur slinken.
  7. Kruid met peper en zout en nootmuskaat.
  8. Roer de pasta door het spinaziemengsel, leg de plakjes serraham erop, de plakjes geitenkaas en de geroosterde pijnboompitjes

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?