Ingrediënten voor 2 personen
- 200 gr verse (jonge) spinazie
- 1 bakje champignons
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 10 sneetjes serranoham
- pijnboompitten
- peper, zout
- nootmuskaat
- 100 gr zachte geitenkaas
- spaghetti
Bereidingswijze
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat uitlekken.
- Snipper de ui en fruit het in de olijfolie, het teentje knoflook fijnsnijden en ook even meefruiten.
- Snijd de ham in grove stukken en bak ze zonder vet in een anti-aanbakpan knapperig, leg ze op keukenpapier.
- Rooster ondertussen ook de pijnboompitjes even in een koekenpannetje.
- Snijd de champignons in plakjes en bak ze ook een paar minuten met de ui mee.
- Voeg beetje bij beetje de (gewassen) spinazie toe en laat het op hoog vuur slinken.
- Kruid met peper en zout en nootmuskaat.
- Roer de pasta door het spinaziemengsel, leg de plakjes serraham erop, de plakjes geitenkaas en de geroosterde pijnboompitjes
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?