Ingrediënten voor 1 personen
- 1 kleine ui
- 1 teentje knoflook
- 2 tomaten
- 1 handvol rucola
- 50 gram ongekookte spaghetti
- 8 gepelde scampi
- 1 koffielepel plantaardige olie
- peper
- zout
- 1 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas
Bereidingswijze
- Snipper de ui. Pers het knoflookteentje uit. Snijd de tomaten in blokjes. Was de rucola en hak in grote stukken.
- Kook de spaghetti gaar zoals aangegeven op de verpakking. Bak de ui, de knoflook en de scampi gedurende 2 minuten in olie.
- Voeg de tomaten toe en breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met Parmezaanse kaas en laat 5 minuten sudderen.
- Meng de saus door de spaghetti en werk af met wat rucola.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?